Produkter

Vi er forhandlere av Hills hunde -og kattefòr.  Kvalitetsfòr med smaksgaranti. Liker ikke dyret ditt fòret kan du enten bytte i annen smak eller få pengene tilbake.

Link:

Litterpearls– Klumper ikke. Stopper vond lukt på et øyeblikk, absorberer væske på et øyeblikk. Miljøvennlig.

Cosequin Kapsler eller Tabletter er et kosttilskudd som består av glukosamin og kondritinsulfat. Dette er stoffer som har viktig funksjon for leddene og brusken. Glukosamin er byggestoffer for brusken i leddet og kondritin beskytter mot enzymer som bryter ned brusken.

D.A.P– halsbåndet brukes for å forebygge og hjelpe til å bekjempe frykt eller stressrelatert atferd hos valper og voksne hunder.

Probade gel er et probiotisk fortilskudd til hund. Den hjelper til å opprettholde en normal tarmfunksjon ved å stabilisere tarmfloraen.

Dr Baddakys Fiskeolje– Rik på omega-3 fettsyrer. Hjelper mot flassing, matt pel og røyting. Reduserer kløe. Godt for leddene. Stimulerer immunforsvaret.

Buster tannbørstesett.-Tannbørstene kan settes på fingeren og gi deg bedre kontroll når du pusser tennene til hunden din.

Tannkrem med leversmak eller enzymer.

DentAcetic tanngel er et tannpleie produkt som inneholder 1%eddiksyre og natrium hexametaphosphate. Eddiksyre og hexametafosfat hindrer mineraliseringen og dermed omdannelsen fra plakk til tannstein. Gelen appliseres regelmessig på tennene og tannkjøttet. Dette holder tennene rene og gir behagelig lukt. Daglig tannpleie har best effekt, men applikasjon 2-3 ganger i uken vil også hjelpe.

 

Vetriderm Ørerens til hund og katt– Inneholder bl.a. naturlige planteekstrakter som renser og lindrer øret. Den har også smørende og pleiende effekt som gjenoppretter balansen i øret

MalAcetic Otic er en ørerens som inneholder 2% eddiksyre og 2% borsyre. Den benyttes når man påviser hovedsakelig brunt øresekret. Ørerensen appliseres rikelig en gang daglig, øregangen masseres forsiktig i 5-10 minutter og tørkes ut med bomull eller en myk serviett etterpå. Behandlingen fortsetter en gang daglig til det ikke kommer mer brunt sekret.

Furminator-

 

Vetriderm Sensitive Shampoo er en mild sjampo uten parfyme til normal, tørr og følsom hud. Egner seg godt når det er nødvendig med hyppig vask.

 

Scalibor Flåtthalsband– Kjøpes med resept fra dyrlegen på apoteket. Inneholder et stoff som dreper flått og varer i ca 5 måneder. Hunden din kan bade med det uten at virkningen blir dårligere. Hvis du skal vaske hunden din er det viktig at du tat det av og setter det på igjen når hunden er tørr.

 

B-perox Shampoo er en dyptrensende sjampo som brukes til hunder ved spesielle behov. Det er viktig å bruke balsam etter hver vask fordi den tørker ut huden.

 

 

Etilac er en spesialsjampo som brukes ved bakterielle infeksjoner i huden.

 

Oster A5 klippemaskin –1 trinns hastighet. Ett skjær følger med. Vi skaffer det skjæret som passer best for deg og hunden din.

 

Serene-UM er et naturlig fortilskudd med beroligende innvirkning på hyperaktive, aggressive og nervøse hunder. Produktet er anbefalt av spesialister til bruk i forbindelse m
ed tordenvær, fyrverkeri, kjøresyke og generell nervøsitet.

 

Artroflex er et kosttilskudd som brukes til hunder med stive og ømme ledd.

 

Seboderm fjerner flass og døde hudceller samtidig med at huden tilføres fuktighet. Huden etterlates med en ekstra fuktighetsbevarende hinne.

 

Keratolux er en spesialsjampo som brukes ved mye flass og forhornet hud.

Ulike Fortyper:

Tekstboks: Kattesand:

Catrine kattesand er spesielt utviklet til et hjem med flere katter. Den har en høy absorberingsevne og gode klumpingsegenskaper. Den har i tillegg en antibakteriell effekt som hemmer bakterier og minsker lukt.

Tannpleieprodukter:

Probiotika:

Petosan– tannsett består av en tannbørste med dobbelt  hode og en tannkremtube. Tannbørstene finnes i tre størrelser.

Ørepleieprodukter:

Sjampo og Balsam:

 

Hill's

Zoolac Propaste brukes som tilskudd ved antibiotikabehandling, fòrforandring, når dyret utsettes for stress og i andre situasjoner der det naturlige mikrobielle miljøet i tarmen er eller blir forstyrret.

 

Zoolac propaste

Vetriderm Intensive Shampoo er basert på milde vaskeaktive stoffer, samt et protein, som bevarer hudens naturlige fettlag

 

Vetriderm Intensive Conditioner er en balsam som motvirker statisk elektrisitet og gjør pelsen lett å gre ut igjen.

 

Everclean Kattesand - kapsler øyeblikkelig inn både vått og tørt og stanser derfor lukt svært effektivt. Man etterfyller deretter kun det som er brukt.  Dette gir en svært god økonomisk gevinst

 

Vi er også forhandlere av Royal Canine hunde– og kattefòr. Et kvalitetsfòr som passer for de fleste hunder og katter.

Leker fra Kong til hund og katt.

 

 

Kosttilskudd:

 

D.A.P:

 

Pelsstell:

 

Flåttbehandling:

 

Vi har halsbånd , lenker og seler fra Rogz og Buster. Vi har også noen produkter fra Hunter.

 

 

O`tom flåttpinsett er et hjelpemiddel til å fjerne flåtten hos både mennesker og dyr. Den er formet som et lite brekkjern og formen gjør det mulig å komme til der flåtten har sugd seg fast. Den lugger ikke og er lett å bruke og en kommer ikke i kontakt med selve flåtten.

 

Vi har en rekke andre kammer og børster. Spør oss om hjelp!

Malacetic shampoo er en mild rensende sjampo som inneholder 2% eddiksyre og 2% borsyre. Etter hver vask må en bruke conditioner.

Leker:

 

Tyggebein og kjeks

 

Halsbånd og lenker: enkerTyggebein:

 

Vi har tyggebein fra Buster. De er av oksehud.

Hills har startet med kjeks i tillegg til fòr og har et stort utvalg.

Malacetic conditioner er en balsam som er enkel å bruke etter hver sjamponering. Den kan også sprayes daglig på tørre eller kløende hudområder.

Vi har seler til katt, kanin og ilder.

 

Vi har kattehalsbånd  i ulike farger. De er utstyrt med en sikring som åpner seg hvis katten din henger seg fast.

 

DentAcetic wipes er et tannpleieprodukt som inneholder 1% eddiksyre og hexametafosfat. De praktiske tannserviettene brukes til  å fjerne plakk fra tennene. Eddiksyre og hexametafosfat hindrer mineraliseringen og dermed omdannelsen fra plakk til tannstein. Eddiksyre har også en blekende effekt og avfettende.